vitello amantellato met een zalfje van spinazie

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop het vlees een beetje mals en kruid met peper en zout. Doe de blokjes ham en spinazie in een kom. Voeg de kaas, de ui, het ei, het paneermeel en de bieslook toe. Hak de look grof en meng hem met de citroenschil, zout en oregano. Meng nadien met het spinaziemengsel. Kruid met peper en zout en verdeel het over het kalfsvlees. Rol het vlees op en wikkel het in het spek. Verwarm de boter en bak het vlees gedurende 4 minuten aan elke zijde aan. Voeg de dragon en de witte wijn toe en zet 50 à 60 minuten in een voorverwarmde oven op 180°. Overgiet regelmatig met de witte wijn tijdens het bakken. Haal het vlees uit de oven, snijd in plakken en serveer onmiddelijk.
  • 2 Versier met een slaatje, stro aardappeltje en een zalfje van jonge spinazie.

vitello amantellato met een zalfje van spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept