Zoek
stooofpotje van hespengebraad
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram hespengebraad
2 luikse boerenworst
1/2 ajuin
1 eetlepel bloem
1 eetlepel droge kalfsbouillionpoeder
1 glas rode wijn
2 a 3 jonge wortels
2 eetlepels reusel
3 blaadjes laurier
1 busseltje koriander
Bereiding
1
snijd de halve ui fijn
2
kuis de wortels en snijd ze in schijfjes
3
snijd het hespengebraad in blokjes
4
bak eerst de twee worsten in een hete pan, en leg ze daarna op een houten plank
5
en snijd ze in dikke schijven
6
bak de halve ajuin aan in de reusel
7
en bak het vlees bruin in de reusel met de ajuin
8
doe er de boullionpoeder en de bloem over het vlees en roer goed om
9
blus dan met de rode wijn en leng aan met water tot het vlees onder staat1
0
doe er de gebakken stukken worst bij en de gesneden wortelen1
1
voeg er de 3 laurierblaadjes bij en kruiden1
2
en kalfsboullion 1
3
laat zachtjes stoven tot alles gaar is 1
4
als het vlees bijna gaar is voeg er de koriander bij1
5
en voeg er nadien een beetje room toe1
6
warm opdienen
stooofpotje van hespengebraad is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hespengebraad met kruiden
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hespengebraad in bladerdeeg
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met hespengebraad
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hespengebraad met vijgen-mosterdglazuur
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept