Zoek
Spek met mosterdlaagje
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dikke schijven breydelham en 2 EETL MOSTERD
4 plakjes raclettekaas en8 eetl broodkruim
2 rrtl fijngehakte peterselie en 1 koffielepel fijngesneden look
4 eetl olijfolie en 1 eetl HP honing-mosterdkruid
2 eetl fijngehakte bieslook en 4 eetl zure room
4 st aarda^ppelen
Bereiding
1
• Schik de schijven Breydelham op de grill en gril ze aan beide kanten mooi sappig.
2
• Meng het broodkruim samen met de peterselie, de look, de olijfolie en de PH Honing-mosterdkruiden
3
• Smeer de bovenkant van de gegrilde ham in met mosterd.
4
• Bedek dit met de raclettekaas en het broodkruim.
5
• Laat dit nog een tweetal minuten op de grill liggen.
6
• Serveer het geheel met een aardappel met zure room.
7
• Meng de zure room onder de fijngesneden look en de bieslook.
8
• Kook de aardappel vervolgens gaar in de schil in gezouten water.
9
• Snijd hem daarna in tweeën en serveer hem samen met de zure room.
Spek met mosterdlaagje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkensfilet met krokant mosterdlaagje
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in een knapperig broodkorstje
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept