konijn in 't groen

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de ajuin in kleine stukjes
  • 2 snijd de selderstengels in julienne
  • 3 snijd de kervel fijn
  • 4 kuis de stukken konijn( het onodige vet verwijderen) en kruid het vlees met vleeskruiden
  • 5 doe olijfolie in een pot en bak de ajuin glazig
  • 6 blus dan met 1 glas wijn
  • 7 bak de stukken konijn in een pan met olijfolie aan
  • 8 leg de stukken konijn in de pot
  • 9 blus de pan met het tweede glas wijn en giet alles in de pot1
  • 0 strooi de eetlepels droge kippeboullion en bloem over het vlees1
  • 1 leng aan met water tot het konijn onder staat1
  • 2 doe er een eetlepel k ippenboullion en de kruiden erbij1
  • 3 doe er na een half uurtje de selder,de kervel en de spinachie (uit diepvries) bij1
  • 4 laat zachtjes verder stoven1
  • 5 als het konijn gaar is, leg het vlees op een schotel en dek af met zilverpapier1
  • 6 werk de saus af en indien ze te lopend is ff ninden met maizena1
  • 7 en giet beetje saus over het vlees1
  • 8 dien warm op

konijn in 't groen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept