Zoek
konijn in 't groen
4
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 versneden konijn
2 glazen witte wijn
3 stengels selder
1 ajuin
olijfolie
1 eetlepel bloem
1 eetlepel droge kippen boullion
1 koffielepel kipboullion
1 busseltje kervel
200 gr spinachie
1 citroen
vleeskruiden
marjolein
dragon
Bereiding
1
snij de ajuin in kleine stukjes
2
snijd de selderstengels in julienne
3
snijd de kervel fijn
4
kuis de stukken konijn( het onodige vet verwijderen) en kruid het vlees met vleeskruiden
5
doe olijfolie in een pot en bak de ajuin glazig
6
blus dan met 1 glas wijn
7
bak de stukken konijn in een pan met olijfolie aan
8
leg de stukken konijn in de pot
9
blus de pan met het tweede glas wijn en giet alles in de pot1
0
strooi de eetlepels droge kippeboullion en bloem over het vlees1
1
leng aan met water tot het konijn onder staat1
2
doe er een eetlepel k ippenboullion en de kruiden erbij1
3
doe er na een half uurtje de selder,de kervel en de spinachie (uit diepvries) bij1
4
laat zachtjes verder stoven1
5
als het konijn gaar is, leg het vlees op een schotel en dek af met zilverpapier1
6
werk de saus af en indien ze te lopend is ff ninden met maizena1
7
en giet beetje saus over het vlees1
8
dien warm op
konijn in 't groen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Groen sapje
5 min
Snack
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept