Biefstuk met rode wijn-geitenkaassaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de boter heet worden en bak de biefstukken in circa 4 minuten aan beiden zijden bruin (2 x 2 minuten).
  • 2 Bestrooi de biefstukken met zout en peper en laat ze 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • 3 Doe de rode wijn en de bouillon in een sauspan en laat het tot de helft inkoken (reduceren).
  • 4 Roer de kruidenroomkaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Leg voor het serveren een plakje geitenkaas op de biefstukjes en plaats dit tezamen even onder de grill.
  • 6 Roerbak de spinazie met knoflook en uitjes.
  • 7 Leg de biefstukjes op een bord en serveer de saus eromheen.

Biefstuk met rode wijn-geitenkaassaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gekonfijt taartje met tomaten en verse geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Farfalle met geitenkaassaus en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof Met Geitenkaassaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassaus Met Champignons
10-20 min -
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept