1 Kook de aardappels in 20 minuten gaar en stamp ze tot puree met de melk, boter, zout, peper en nootmuskaat. verhit een scheut olijfolie in een wok en roerbak de boerenkool enkele minuten met de bacon. Maak dan soezenbeslag. Breng hiervoor 1 deciliter water aan de kook met de melk, zout en boter. Voeg in een keer de bloem toe en laat al roerend 1 minuut garen. Doe het beslag in een kom en roer één voor één de eieren erdoor. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de puree over de bodem. Schep vervolgens de wildpeper op de puree. Verdeel de aardappelblokjes en hazelnoten over de wildpeper of hachee en schep hierop de boerenkool met bacon. Bestrooi met de geraspte kaas. Bedek de schotel met de rest van de aardappelpuree. Maak met behulp van een spuitzak een rooster van het soezendeeg over de puree. Bak de boswachtersschotel 30 minuten in de oven.