Zoek
gevuld gehaktbrood
5
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 gr varkensgehakt en 50 gr paneermeel met 1 ei
4 eetl vers gehakte tuinkriden en 250 gr champignons en 2 bolletjesmozarellakaas
3 st zongedroogde tomaatjes en 200 rookspek indunne plakjes
100 gr boter en snuije peper, en provencaalse kruiden
Bereiding
1
doe gehakt in schotel en kneed door met paneermeel en ei
2
snijd de schoongemaakte champignons in dunne plakjes en laat fruiten in een klont boter
3
voeg de zongedroogde tomaten toe en de kleingesneden mozarella
4
laat 10 min stoven ong tot alle vocht verdampt is
5
strijk gehakt uit tot dikke plak en schep het champignonsmengsel erop
6
verdeel mooi gelijk
7
rol nu op en druk mooi aan
8
bedek de bovenkant met rookspek
9
zet het gehaktbrood in ruim beboterde ovenschaal en zet op 200°c voorverhitte oven1
0
laat ong 45 min bakken1
1
serveren met een groen slaatje en gebakken patatjes
gevuld gehaktbrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept