- Kruid het vlees met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Bak ze bruin in een beetje boter"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- leg de haasjes in een ovenschootel en laat ze 20 minuten verder garen in een oven op 170graden"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Blus het aanbaksel met een beetje water (kan ook witte wijn zijn) en voeg een de bouillon toe"},{"@type":"HowToStep","text":"5. laurier en tijm"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Roer de aanbaksels los en voeg dan de room toe, laat even inkoken"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg na het inkoken de mosterd toe. Je kan hier zelf kiezen welke mosterd je wenst"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Nu naar smaak de dragon toevoegen. Ik ben vor verse kruisen maar hier ga ik voor de gedroogde"},{"@type":"HowToStep","text":"9. dragon."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Indien nodig kan je eventueel nog wat bijbinden met sausbinder."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Haal de varkenshaasjes uit de oven en laat nog 5 minuutjes rusten onder aluminiumfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- Snijd ze in plakken van 2 a 3 cm. Geef twee plakken per persoon en doe er een beetje saus over"}],"recipeYield":"4 "}