Spareribs met karamel van cacao

2
300 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1: Meng de kruiden in een vijzel en maal tot een glad poeder.
  • 2 2: Verdeel dit mengsel over de beide kanten van het vlees en dek af.
  • 3 3: Laat de ribbetjes 3 uur op een koele plaats rusten.
  • 4 4: Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • 5 5: Plaats de ribbetjes in een schaal met deksel in de oven en laat ze anderhalf uur garen.
  • 6 6: Meng ondertussen de tomatenpuree met de honing en de knoflook tot een sausje.
  • 7 7:Smeer de ribbetjes met dit sausje in en bak ze nog 4min aan iedere kant onder de grill.

Spareribs met karamel van cacao is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept