Zoek
Entrecote met rode wijn
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 circa 250gr elk entrecote
3 1/2 dl rode wijn
1/2 blokje vleesbouillon
1/2 glas warm water
8 sjalotten
50 gram boter
4 el olijfolie of bakolie
2 takjes peterselie
zout
versgemalen peper
Bereiding
1
1: Pel de sjalotten en hak ze fijn.
2
2: Doe de wijn in een kookpannetje en stoof daarin de sjalotten ongeveer 20min
3
3: Los het halve bouillonblokje op in het warme water en voeg de bouillon bij de sjalotten en de wijn.
4
4: Roer er de boter met klontjes door.
5
5: Voeg er de peterselie aan toe en kruid met wat zout en peper.
6
6: Verhit de olijfilie in een grote braadpan en bak daarin het vlees in 5min aan beide kanten bruin.
7
7: Leg het in een warme schaal en overgiet met de saus.
8
8: Dien onmiddellijk op.
9
Best met gekookte aardappeltjes
Entrecote met rode wijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surf 'n turf van de grill
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept