Zoek
rundersnippers met bospaddestoelen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
700 gr biefstuk
450 gr bospaddestoelen (boleten, eekh brood,enz)
600 gr aardappelen
60 gr spek
1 ajuin
4 dl bouillon
1 teentje knoflook
Bereiding
1
Snij het vlees in flinterdunne reepjes.
2
Paddestoelen kuisen
3
Aardappelen in dunne plakjes snijden
4
Ajuin in ringen versnijden
5
Spekblokjes sueren samen met ui en aardappelenschijfjes
6
Bevochtigen met bouillon, in matige oven garen een 15tal minuten
7
De bospaddestoelen aanbakken, knoflook op vork prikken en door paddestoelen wrijven
8
kruiden pe/zo
9
De dunne lapjes vlees krokant aanbakken, kruiden,1
0
Schik het vlees op de paddestoelen1
1
smakelijk,1
2
dit kan ook met parijse paddestoelen of bruine paddestoelen maar doe er lepeltje bospaddestoelenpasta bij voor de smaak
rundersnippers met bospaddestoelen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept