Torentje van boerenworst met zachte curry

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het gehakt uit de worsten. Verhit 1 eetlepel Solo in een hete pan en bak het gehakt aan. Breng op smaak met peper.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten in gezouten water. Maak er samen met de curry, zout, peper, 2 eetlepels Solo en de light room een puree van. Voeg de dragon pas op het laatste moment toe.
  • 3 Verhit de Solo in een pan en roerbak de spinazie kort aan in Solo.
  • 4 Dresseer eerst de spinazie met behulp van een ringvorm. Druk goed aan. Daarbovenop komt het gehakt. Druk opnieuw goed aan. Het laatste laagje is de currypuree. Werk eventueel af met een blaadje rauwe spinazie.

Torentje van boerenworst met zachte curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept