Tournedos met kalfszwezeriken en aardappelchips

4
270 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de marinade door alle ingrediënten in een ovenschaal te doen. Leg de tournedos erin, dek af en laat 4 uur in de koelkast marineren.
  • 2 Schil de aardappelen en snij ze met behulp van een mandoline in dunne plakjes. Frituur ze goudbruin op 180°C.
  • 3 Verhit 3 eetlepels Solo in een pan en bak de gemarineerde tournedos totdat ze de perfecte cuisson hebben. Blus op dat moment het vlees met de gezeefde marinade en laat inkoken.
  • 4 Kook de kalfszwezeriken 5 à 6 minuten in gezouten water.
  • 5 Verwijder eventueel de velletjes, en bak kort aan in een hete pan met 2 eetlepels Solo.
  • 6 Dresseer de tournedos met de zwezeriken en zwammen op het bord en serveer met de aardappelchips.

Tournedos met kalfszwezeriken en aardappelchips is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken gemarineerde lamsribbetjes met auberginekaviaar
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
aardappelchips met americain
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Reuzegarnalen Met Asperges En Zoete Aardappelchips
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept