Kalfsstoofvlees

4
110 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het vlees kruiden met peper en zout, bruin aanbakken in een pan. Dan de ui meebakken. De bouillon, curry (naar eigen smaak) en citroensap (naar eigen smaak) toevoegen. Laat dit 1 uur stoven. Champignons in schijfjes snijden en apart stoven in wat boter. Bij het vlees voegen, koffiemelk bijvoegen en binden met maïzena.
  • 2 Smakelijk!

Kalfsstoofvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Kalfsstoofvlees met witbier
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofvlees
0 min
Bekijk recept
Kalfsstoofschotel
0 min
Bekijk recept

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Kalfsstoofvlees met witbier
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofvlees
0 min
Bekijk recept
Kalfsstoofschotel
0 min
Bekijk recept