Calzone met lamsgehakt, indische kerrie

6
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het lamsgehakt bruin kleuren in een pan met een weinig Solo Vloeibaar.
  • 2 Schil de aubergine en snijd ze in kleine stukjes.
  • 3 Voeg de fi jngesneden paprika’s, aubergine en de uien toe en laat 1 minuut meegaren.
  • 4 Voeg de stukjes tomaat en de kerriesaus toe en laat sudderen tot het meeste vocht verdampt is. Neem de pan van het vuur, laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 5 Schik de vulling op één helft van de pizzabodem en vouw de bodem dicht, druk de randen van de pizzabodem vast met de duim.
  • 6 Leg de calzones op een licht ingevette bakplaat en plaats ze in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende ongeveer 15 minuten. Laat ze even rusten en dien op.
  • 7 Bestrooi eventueel met wat vers gesneden koriander.

Calzone met lamsgehakt, indische kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Pizza calzone
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza piadina calzone
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentecalzone met ham
30 min-
Bekijk recept
Pizza calzone met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept