Vlaamse Hutsepot

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In een stoompot bereiden. Begin met solo in de pot en fruit de ajuin, voeg de spruitjes in stukken gesneden wortelen (niet te klein) en de raapjes in stukken eraan toe, laat even sudderen. Voeg de lamsragout toe en voeg het water toe. Peper, zout en lookpoeder. Laat ca. 40' stomen.

Vlaamse Hutsepot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept