Gevulde kastanjechampignons met corned beef

10
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de paddenstoelen schoon en verwijder de steeltjes. Hak de steeltjes fijn. Spoel de zuurkool, knijp fijn en hak het fijn. Maal de kaas en rooster en verkruimel het roggebrood.
  • 2 Schik de paddenstoelhoedjes op een paar borden, dek af met magnetronfolie en laat bord per bord, 2 a 4 minuten garen op hoge stand. Meng alle overige ingrediënten grondig door elkaar en verdeel over de paddenstoelhoedjes. Laat een bord paddenstoelen onafgedekt op hoge stand garen in 2 1/2 a 3 1/2 minuutjes. Herhaal met het andere bord.

Gevulde kastanjechampignons met corned beef is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept