Varkenshaas met champignonsaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de varkenshaas door de helft. Bestrooi met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin. Leg de varkenshaas in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in de achtergebleven boter 125 gram in plakjes gesneden champignons tot het zacht is. Breng de champignons op smaak met een beetje peper. Voeg 125 ml kookroom toe en warm dat mee en laat het iets indikken. Serveer de varkenshaas met de champignonssaus. Lekker met aardappelkroketjes en een salade.

Varkenshaas met champignonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept