Zoek
Couscous met gehaktspies en kikkererwten
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr gehakt (runder- of lams-)
1 teentje knoflook
2 tl kaneelpoeder
4 el olijfolie
250 gr couscous
300 gr winterpeen
800 gr kikkererwten (gekookt)
2 tl gemalen komijn
3 el munt
knoflooksaus
8 satéprikkers
Bereiding
1
Maak het gehakt aan met de knoflook, de kaneel en zout en peper naar smaak.
2
Vorm er 8 worstjes van en steek er een satéprikker door.
3
Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie en bak de gehaktspiesen in 10 à 12 minuten bruin en gaar.
4
Bereid de couscous.
5
Verhit in een hapjespan 2 el olijfolie. Bak de wortel ca. 5 à 10 minuten.
6
Bak de kikkererwten met de komijn 1 minuut mee.
7
Schep de couscous, munt, zout en peper naar smaak erdoor.
8
Serveer met de gehaktspiesen en knoflooksaus.
Couscous met gehaktspies en kikkererwten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min
Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept