Couscous met gehaktspies en kikkererwten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het gehakt aan met de knoflook, de kaneel en zout en peper naar smaak.
  • 2 Vorm er 8 worstjes van en steek er een satéprikker door.
  • 3 Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie en bak de gehaktspiesen in 10 à 12 minuten bruin en gaar.
  • 4 Bereid de couscous.
  • 5 Verhit in een hapjespan 2 el olijfolie. Bak de wortel ca. 5 à 10 minuten.
  • 6 Bak de kikkererwten met de komijn 1 minuut mee.
  • 7 Schep de couscous, munt, zout en peper naar smaak erdoor.
  • 8 Serveer met de gehaktspiesen en knoflooksaus.

Couscous met gehaktspies en kikkererwten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept