2 Was de paprika, snij hem in twee, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij in blokjes (eventueel schillen met een dunschiller).
3 Pel de ui en hak fijn.
4 Verhit 1 el olijfolie in en pan en bak de paprika en de ui glazig.
5 Doe er de rijst bij en laat die op een middelhoog vuur 1 minuut meebakken.
6 Roer er de ajvar bij en blus af met de warme bouillon.
7 Laat de rijst in een gesloten pan 30 minuten op een laag vuur garen.
8 Borstel de champignons schoon, spoel de tomaatjes en de salie en schud deze laatste droog, trek er de blaadjes af.
9 Snij het vlees in grote vierkante stukken.1
0 Steek afwisselend de champignons, de tomaten, stukken vlees en salieblaadjes op de satéstokjes.1
1 Verhit 1 el olijfolie in een antikleefpan of grill (bestrijk dan de brochettes met olie) en bak de brochettes in +/- 8 minuten gaar op en middelhoog vuur.1
2 Kruid de brochettes met pezo.1
3 Bedek de bodem van 2 zeer warme borden met de paprikarisotto en leg daar bovenop de brochettes.
Champignonbrochettes op een bedje van risotto is een recept van Solo Open Kitchen