Varkenshaasje met mozarella

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel het haasje in plakjes en bak het aan in de helft van de olijfolie tot het dichtgeschroeit is.
  • 2 kruid met p & z en hou het appart.
  • 3 Bak de gesnipperde ui en de in plakjes gesneden champignons en pers er de knoflook bij.
  • 4 Laat stoven tot alle vocht verdwenen is.
  • 5 Doe dit mengsel in een beboterde ovenschotel, leg er de plakjes varkenshaas op en bedek ieder stukje vlees met een plakje mozarella.
  • 6 Kruid met p&z en druppel er de rest van de olijfolie op.
  • 7 Zet 15 min. in voorverwarmde oven op 200°C.
  • 8 Werk af met gehakte peterselie.

Varkenshaasje met mozarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelini Met Spinazie En Mozarella
20-30 min -
Bekijk recept
Seranoham Met Mozarella
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Opgevulde Pangafiletrolletjes Met Parmaham En Mozarella
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Pesto Met Mozarella & Tomaten
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept