Zoek
Rosbief op jagerswijze
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stuk rosbief
250 gr champignions
2 sjarlotten
60 gr boter
1 dl witte wijn
2 bolletjes diepvrieskervel
2 blokjes gevogeltebouillon
peper en zout
Bereiding
1
Kruid de rosbief met peper en zout
2
Bak het gebraad bruin aan alle kanten (schroei dicht)
3
Leg in de ovenschaal en laat 20 min bakken op 210°
4
Maak de champignions schoon, snij ze in plakken en bak in boter
5
Pel en snij de sjarlotten en voeg ze bij de champignions, blus met de witte wijn en de gevogeltebouillon (+water)
6
Laat 5 min suderen, voeg de kervel toe.
7
Laat inkoken en voeg daarna de boter in stukjes toe, goed mengen.
Rosbief op jagerswijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Konijn op jagerswijze
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Op Jagerswijze
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept