Rosbief op jagerswijze

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de rosbief met peper en zout
  • 2 Bak het gebraad bruin aan alle kanten (schroei dicht)
  • 3 Leg in de ovenschaal en laat 20 min bakken op 210°
  • 4 Maak de champignions schoon, snij ze in plakken en bak in boter
  • 5 Pel en snij de sjarlotten en voeg ze bij de champignions, blus met de witte wijn en de gevogeltebouillon (+water)
  • 6 Laat 5 min suderen, voeg de kervel toe.
  • 7 Laat inkoken en voeg daarna de boter in stukjes toe, goed mengen.

Rosbief op jagerswijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn op jagerswijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst Op Jagerswijze
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad Op Jagerswijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept