Biefstuk met groene kruidensaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de biefstukken met peper.
  • 2 Verhit wat solo in een braadpan en bak hierin de biefstukken naar eigen smaak, bleu, saignant, à point, bien cuit.
  • 3 Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie of in een oven op 80°.
  • 4 Verwijder overtollig vet uit de pan en deglaceer met de witte wijn, laat even koken, schraap de aanbaksels los.
  • 5 Voeg de kalfsfond toe en laat tot de helft inkoken.
  • 6 Voeg er de room aan toe en laat inkoken tot sausdikte, kruid af met pezo.
  • 7 Roer de smaakmakers door de saus en laat even pruttelen.
  • 8 Leg de biefstukken op heel warme borden, kruiden met een weinig zout, nappeer met de saus en dien op met gebakken aardappelen en een toef tuinkers.

Biefstuk met groene kruidensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept