7 Snijd de paprika en de ui in stukjes, snipper de knoflook. 1
8 Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de kipshoarma bruin en gaar. 1
9 Voeg de paprika, ui en knoflook toe en bak deze kort mee. 2
0 Breng het geheel op smaak met peper en zout. Snijd ondertussen de andijvie fijn en meng deze met de crème fraiche. Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster of in de oven. Snijd de pitabroodjes open en beleg met de andijviesla en de shoarma.Singletip: Met pitabroodjes kun je ook een lekkere lunch maken.Variatietip: Heb je niet voldoende aan twee goed gevulde pitabroodjes? Eet er dan nog een salade of wat rauwkost bij.Wil je er nog extra saus bij? Neem dan rode saus of maak zelf knoflooksaus van magere yoghurt, halvanaise en flink wat tenen knoflook.Vegatip: Vervang de kip door tofu of quorn.