Zuiderse kalkoenlapjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt met al de kleingesneden ingrediënten, maak er worstjes van en leg ze op de kalkoenlapjes, rol ze stevig op en hou vast met houten prikkertjes. Om er een stevig geheel van te maken rolt men ze in huishoudfolie zoals een bonbon, laat ze zo een kwartiertje liggen in de koelkast.
  • 2 Bak ze rondom bruin in de pan kruid met peper en weinig(de tomaatjes zijn al zout), zet het vuur laag en laat een 20 tal minuten garen onder deksel
  • 3 Maak de bakfond los met het water, strooi de dragon erbij en de room, laat nog even opkoken, kruid bij naar smaak met peper en zout..

Zuiderse kalkoenlapjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoen met citroen en courgettespaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes en tagliatelle met pesto van peterselie en amandelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met kalkoen, groenten en noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Iberico-varken met zuiderse kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiering met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flammeküche met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Love fish van de zuiderse zeeën
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept