meloen in serranoham

6
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 halveer de meloen en schep de zaadjes eruit. Snij elke helft in stukken, verwijder daarna de schil en snij eventueel de stukken in dunnere plakken. Besprenkel de meloen met de olijfolie.
  • 2 Wikkel elk plakje meloen in een stukje ham en steek het vast met een cocktailprikker. Bestrooi de hapjes met peper

meloen in serranoham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept