Zoek
Provencaalse kruidenballetjes
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 GR gehakt vlees
2 beschuiten
1 ei
peper en zout
2 sjalotten
1 koffielepel gesnipperde tijm
1 blaadje fijngesnipperde salie
2 laurierblaadjes
Bereiding
1
snipper de sjalotten fijn, maak het gehakt aan met het ei, de verkruimelde beschuiten, de fijngehakte sjalotten, de tijm, en de salie
2
Beboter een vuurvaste schotel. Maak van de vleesbereiding balletjes ter grootte van een ei en leg ze in de schotel.
3
Schik 4 halve laurierblaadjes tussen de balletjes en laat ze dan gedurende een uur bakken in een middelmatig warme oven 175°C
4
De vleesballetjes kunnen warm of koud worden gegeten
Provencaalse kruidenballetjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidenballetjes met kurkuma
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
kruidenballetjes met aardappelpuree en rucola
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met rucolapuree
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept