Boeuf a la Bourguignonne

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de vleesblokjes door de bloem en bak ze bruin in de Solo margarine. Doe dit al in de stoofpot.
  • 2 Versnipper de sjalotten en bak ze bruin, blus ze daarna met de rode wijn en laat goed doorkoken.
  • 3 Maak een bouillon met een halve liter water en een rundsbouillon blokje. Giet deze over het vlees en voeg ook de sjalotten toe. Doe er een kruidentuiltje bij en laat dit 2 uur pruttelen op een laag vuurtje. Kan ook in een Slow Cooker. Ik zet het een half uur op high en dan de rest van de tijd op low temperatuur.
  • 4 Ondertussen de champignons klaarmaken en apart houden.
  • 5 Karameliseer de zilveruitjes in de suiker en hou ook apart, evenals de pancetta die je in sliertjes snijd en even roerbakken in Solo margarine.
  • 6 Als het stoofvlees klaar is, doe je de champignons, de pancetta en de zilveruitjes erbij en laat nog wat doorwarmen.

Boeuf a la Bourguignonne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

boeuf à la bourguignonne
0 min
Bekijk recept
Fondue Bourguignonne Klassiek
0-10 min -
Bekijk recept
Fondue Bourguignonne
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Scampi's à la bourguignonne
0 min
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept