Zoek
Oma's stoofvlees
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kilogram rundstoofvlees
1 fles donker bier (20-30cl)
1 klein glas rode wijn (niet verplicht)
1 zakje knorr stoofvlees of ander dikmiddel (vb. maisena)
2 ajuinen
1 lepel mosterd
water (25-30cl)
1 koffielepel tijm
1 laurierblad
boter
peper & zout
Bereiding
1
*Bak het vlees in de boter tot het vlees helemaal bruin ziet.
2
*Voeg de ajuinen toe en stoof tot zacht.
3
*Giet het water erop.
4
*Voeg het bier toe en kruid.
5
*Lepel mosterd, tijm, laurierblad en wijn toevoegen.
6
*Laat minstens 30min. stoven.
7
*Proef of het vlees mals is.
8
*Voeg zakje knorr/dikmiddel toe en laat 5min. voortstoven.
9
*Proef of het goed is en serveer.
Oma's stoofvlees is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kering van oma Vonny
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept