Oma's stoofvlees

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 *Bak het vlees in de boter tot het vlees helemaal bruin ziet.
  • 2 *Voeg de ajuinen toe en stoof tot zacht.
  • 3 *Giet het water erop.
  • 4 *Voeg het bier toe en kruid.
  • 5 *Lepel mosterd, tijm, laurierblad en wijn toevoegen.
  • 6 *Laat minstens 30min. stoven.
  • 7 *Proef of het vlees mals is.
  • 8 *Voeg zakje knorr/dikmiddel toe en laat 5min. voortstoven.
  • 9 *Proef of het goed is en serveer.

Oma's stoofvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept