Zoek
Mediterraans stoofpotje.( een dag van te voren
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 ml creme fraiche
50 gr boter
200 gr magere spekblokjes
1 dikke ui gesnipperd
600 gr doorregen runderlappen in blokjes
2 tomaten ontveld in stukjes
1 takje verse tijm
1 laurierblad
2 kruidnagels
250 ml witte wijn
250 ml bouillon
Bereiding
1
Verhit de boter in de braadpan en bak het spek zachtjes uit.
2
Fruit de ui zachtjes mee en schep het gezouten en gepeperde vlees erdoor.
3
Bak dit 15 min en schep dan de tomaten erbij met de kruiden en voeg ,de wijn en de bouillon toe.
4
Laat het vlees 1 1/2 tot 2 uur zachtjes sudderen ( gebruik eventueel een vlamverdeler)
5
Roer van het vuur af vlak voor het opdienen de crème fraîche erdoor.
6
Lekker met rijst of puree en boontjes
7
Met gasten geen stress in de keuken.
8
Lekker een dag van te voren bereiden.dan opwarmen en de crème fraîche toevoegen
Mediterraans stoofpotje.( een dag van te voren is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sophia Loren's Parmigiana
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Witlofschotel Mediterraans
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraans Toastje
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterraans Gevuld Brood
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Dagmars Mediterraans Vissersstoofpotje
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept