Kalfsniertjes met graantjesmosterd

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de niertjes proper en snij deze in plakken.Kruiden met peper en zout. Bak ze kort aan aan beide kanten in solo. Leg ze opzij. Fijngesnipperde ajuin en look glazig laten worden. Deglaceer met de witte wijn en laat even inkoken. Voeg de kalfsfonds en kruiden toe. Laat 40 min heel zachtjes koken. Haal de laurier en takjes thym eruit. Laat nog even inkoken. Voeg de mosterd, room en siroop toe alsook flink wat peper uit de molen. Laat de niertjes nog 10 min sudderen in de saus. Werk de saus af met het stuk chocola: niet meer laten koken. Kruid af.Overgiet de niertjes met de saus, serveer met aardappelen, kroketten en gestoofd witlof . Smakelijk.

Kalfsniertjes met graantjesmosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbout Met Graantjesmosterd.
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met Graantjesmosterd van Tierentijn
0 min
Bekijk recept
Asperges met gekookte ham en mosterdsaus
30 min
Bekijk recept
tomatensalade met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Drentse Kalfsniertjes
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsniertjes In Eigen Vet
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Drentse Kalfsniertjes
0-10 min -
Bekijk recept
Kalfsniertjes Met Epoissescreme
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept