Spieringkotelet met graanmosterd

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de koteletten met pezo.
  • 2 Smelt op een hoog vuur 2 el solo in een braadpan, als de boter niet meer schuimt, vuur lager zetten en de koteletten aan beide zijden bruin en gaar bakken, eventueel om vetverbranding te voorkomen, 1 el solo toevoegen.
  • 3 Haal de koteletten uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  • 4 Verwijder 3/4de van het bakvet uit de pan, deglaceer de pan met de wijn, schraap de aanbaksels los en laat even inkoken.
  • 5 Voeg er de room en de mosterd aan toe, roer goed en laat even koken, breng op smaak met pezo.
  • 6 Leg de koteletten met het vrijgekomen vocht terug in de pan.
  • 7 Dien op met gebakken aardappelen en gebakken broccoli

Spieringkotelet met graanmosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept
Spiesjes met scampi’s en boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rund met mosterdsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spieringkotelet met peperboursin
Bekijk recept
Opgevulde spieringkotelet
Bekijk recept
Spieringkotelet in biersaus met gegrilde peertjes
0 min
Bekijk recept