1 KRUID HET VLEES MET PEPER EN ZOUT EN WENTEL HET IN DE BLOEM . BAK DE KALSSCHENKEL 4 MINUTEN AAN ELKE KANT MOOI BRUIN . SNIJ DE GROENTEN IN FIJNE BRUNOISE EN VOEG ZE TOE . DOOR DE GROENTEN FIJN TE SNIJDEN KRIJG JE EEN MOOI SAUS . DOE DE ZESTE VAN SINAASAPPEL , KNOFLOOK , TIJM , LAURIER EN BASSILICUM ERBIJ . LAAT ALLES EVEN MEE STOVEN . BLUS HET GEHEEL MET WITTE WIJN , SINAASAPPELSAP EN CITROENSCHIL . VOEG DE TOMATENPUREE , DE STUKJES GEPELDE TOMATEN , HET WATER EN DE RUNDERBOUILLON TOE EN LAAT HET GEHEEL OPKOKEN . LAAT NAARGELANG DE GROOTTE VAN DE STUKKEN VLEES 45 MINUTEN TOT 1 UUR GAREN ONDER GESLOTEN DEKSEL . WERK AF MET FIJN GESNIPPERDE PETERSELIE .