MIDDAGMAAL OSSOBUCO PIET

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 KRUID HET VLEES MET PEPER EN ZOUT EN WENTEL HET IN DE BLOEM . BAK DE KALSSCHENKEL 4 MINUTEN AAN ELKE KANT MOOI BRUIN . SNIJ DE GROENTEN IN FIJNE BRUNOISE EN VOEG ZE TOE . DOOR DE GROENTEN FIJN TE SNIJDEN KRIJG JE EEN MOOI SAUS . DOE DE ZESTE VAN SINAASAPPEL , KNOFLOOK , TIJM , LAURIER EN BASSILICUM ERBIJ . LAAT ALLES EVEN MEE STOVEN . BLUS HET GEHEEL MET WITTE WIJN , SINAASAPPELSAP EN CITROENSCHIL . VOEG DE TOMATENPUREE , DE STUKJES GEPELDE TOMATEN , HET WATER EN DE RUNDERBOUILLON TOE EN LAAT HET GEHEEL OPKOKEN . LAAT NAARGELANG DE GROOTTE VAN DE STUKKEN VLEES 45 MINUTEN TOT 1 UUR GAREN ONDER GESLOTEN DEKSEL . WERK AF MET FIJN GESNIPPERDE PETERSELIE .

MIDDAGMAAL OSSOBUCO PIET is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

De whoopies van Zwarte Piet
Snack
Bekijk recept
Sint en Piet-cakecadeautjes
1uur- Gebak
Bekijk recept
Penne van Piet
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Piet-Schnitten
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

MIDDAGMAAL RUNDSTONG IN MADEIRASAUS
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL KALFSBLANQUETTE
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL NASI GORENG
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL CANNELLONI MET ZUIDERSE GROENTEN
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept