Rundgehakt met aardappelpuree

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en laat ze koken in gezouten kokend water gedurende 20 minuten.
  • 2 Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.
  • 3 Doe de gekookte aardappelen in een slakom en plet ze met een vork.
  • 4 Voeg de mosterd, de peterselie, de melk en 2 lepels margarine toe en roer alles door elkaar.
  • 5 Versnipper de ui en fruit ze in een braadpan met 1 lepel margarine. Voeg het gehakt toe en laat het bakken.
  • 6 Doe het mengsel van gehakt en ui in een ovenschotel, bedek dit mengsel met de geplette aardappelen, strooi er de geraspte kaas over en laat 10 minuten in de oven gratineren.

Rundgehakt met aardappelpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Turkse spaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundgehakt met groenten en ricotta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gratin van penne met rundgehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept