Ardens gebraad met aardappel, Chineese kool ...

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in dikke schijven en kook deze in licht gezouten water half gaar.
  • 2 Bak het vlees aan alle kanten bruin aan in boter, zet in voorverwarmde combi-oven op 180°C en bak deze ± 20 min. Haal uit de oven en snijd in dikke plakken.
  • 3 Neem een hitte bestendige schotel, smeer goed in met boter, leg de aardappelen erin, gekruid met nootmuskaat en peper.
  • 4 Groenten eerst goed mengen met room, mosterd en kruiden, deze over de aardappelen schikken, het vlees erboven op en bak deze gedurende ± 20 min. gaar
  • 5 Bron: Derbyke & Elmo
  • 6 Gepubliceerd door: Kook Jij

Ardens gebraad met aardappel, Chineese kool ... is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gesauteerde kip met witloof en Ardens spek
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel in een Ardens jasje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ardens Varkens filet
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
EVERZWIJNFILET IN ARDENS JASJE MET VRUCHTENVULLING.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept