Op rozemarijntakjes gespieste varkenshaas met

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 .
  • 2 Bereiden
  • 3 Snijd het vlees in 8 gelijke stukken en wrijf het in met zout en peper.
  • 4 Leg op elk stukje vlees een blaadje salie en omwikkel het met een plak pancetta.
  • 5 Steek het vlees een voor een aan een saté spies en trek de spies er weer uit.
  • 6 Zo ontstaat er een gaatje voor de rozemarijn.
  • 7 Rijg twee varkenshaasstukjes aan een rozemarijntak, trek de tak rozemarijn door het vlees heen tot het aan de andere kant er weer uitkomt.
  • 8 Verhit de olie in een koekenpan en bak de varkenshaasjes in 6-8 minuten rondom knapperig bruin en net gaar.
  • 9 Leg de spiesen op voorverwarmde borden. 1
  • 0 Eettip: 1
  • 1 Trek de rozemarijn tak niet uit het vlees maar snij het vlees op je bord overlangs in tot op de rozemarijntak, de rozemarijn kan je zo in z¿n geheel makkelijk verwijderen

Op rozemarijntakjes gespieste varkenshaas met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept