Babi Pangang

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees met zout en peper bestrooien en hard aanbraden.
  • 2 Vlees in reepjes snijden.
  • 3 Ui snipperen.
  • 4 Knoflook fijn snijden.
  • 5 Pepertjes doorsnijden, zaadjes verwijderen en fijnsnijden.
  • 6 Ui, knoflook en pepertjes aanfruiten in wat olie.
  • 7 Sambal, ketjap,bruine suiker, bouillonblokje, tomatenpuree, water en keukenstroop toevoegen en ongeveer 10 minuten laten sudderen.
  • 8 De saus binden met aardappelzetmeel tot gewenste dikte.
  • 9 Het vlees in een schaal leggen en de saus erover schenken.1
  • 0 Serveertip: Paksoi roerbakken in wat olie. Dit op voorverwarmde schaal leggen, hier het vlees op leggen en de saus eroverheen schenken. Witte rijst apart erbij serveren.1
  • 1 Ook lekker met de "Atjar zoals bij de Chinees"

Babi Pangang is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nummer 98: snelle babi pangang
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met babi pangangsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept