Torentje van peperkoek, appel en paté

8
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek met een kleine serveerring (of een borrelglaasje) 2 ronde schijfjes uit elk plakje peperkoek.
  • 2 Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in schijfjes van een halve centimeter. Steek met de serveerring ook ronde schijfjes uit de appelschijven.
  • 3 Verhit een antikleefpan en voeg de Solo vloeibaar toe. Bestrooi de appelschijfjes met de kristalsuiker en bak ze in twee minuten gaar, tot ze lichtjes karameliseren.
  • 4 Leg op elk schijfje peperkoek een gebakken appelschijfje en werk af met een lepeltje paté. Is de paté zacht genoeg? Maak dan er dan quenelles van met behulp van twee koffielepeltjes. Zo oogt de presentatie nog nét ietsje mooier.

Torentje van peperkoek, appel en paté is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept