1 Snijd de beenham heel fijn met een scherp mes of hak hem in de blender.
2 Klop de room tot slagroom en roer er voorzichtig de fijngehakte beenham door. Kruid af met peper en zout. Laat dit mengsel een halfuurtje opstijven in de koelkast.
3 Hak de tuinkruiden fijn.
4 Bereid het pannenkoekenbeslag. Neem hiervoor een ruime kom en doe er de melk in. Voeg een voor een de eieren toe en klop ze los. Zeef al roerend de bloem bij het melk-eimengsel, voeg de gehakte tuinkruiden toe en kruid met peper en zout. Roer krachtig tot je een mooi glad beslag hebt. Laat een tiental minuten rusten.
5 Verhit een antikleefpan, doe er de Solo vloeibaar in en bak pannenkoeken van het beslag.
6 Laat de pannenkoeken even afkoelen en steek er cirkels uit van 8 à 10 centimeter (met behulp van een serveerring of een glas).
7 Vul de schijfjes met wat van de opgesteven mousse van beenham. Vouw ze dicht tot een halve maantjes en serveer.