Carpacciohoorntjes

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Citroen persen en raspen.
  • 2 Dressing kloppen van citroensap, mosterd, citroenrasp, zout, peper en olijfolie.
  • 3 Paprika en winterpeen in lucifer dunne reepje snijden van ca. 8 cm lengte.
  • 4 Reepjes omscheppen met de dressing.
  • 5 Per persoon 2 ovaaltjes maken van de carpaccio. De plakjes iets laten overlappen.
  • 6 De paprika, winterpeen reepjes met de bieslook op het ovaaltje leggen en een beetje schuin oprollen als een hoorntje.
  • 7 Op elk bordje 2 hoorntjes leggen met wat dressing er omheen.
  • 8 Lekker met sneetje geroosterd witbrood.

Carpacciohoorntjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker