Zoek
Carpacciohoorntjes
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 stuks Citroen
1 theelepel Mosterd
3 eetlepels Olijfolie
75 gram Winterpeen
1/2 stuks Paprika, geel of rood
12 sprietjes Bieslook
200 gram Carpaccio
Bereiding
1
Citroen persen en raspen.
2
Dressing kloppen van citroensap, mosterd, citroenrasp, zout, peper en olijfolie.
3
Paprika en winterpeen in lucifer dunne reepje snijden van ca. 8 cm lengte.
4
Reepjes omscheppen met de dressing.
5
Per persoon 2 ovaaltjes maken van de carpaccio. De plakjes iets laten overlappen.
6
De paprika, winterpeen reepjes met de bieslook op het ovaaltje leggen en een beetje schuin oprollen als een hoorntje.
7
Op elk bordje 2 hoorntjes leggen met wat dressing er omheen.
8
Lekker met sneetje geroosterd witbrood.
Carpacciohoorntjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker