Foie gras met appel

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels en snij in blokjes. Bak deze appels kort in wat boter tot ze goudbruin zijn en bestrooi met wat suiker. Zorg ervoor dat de appels nog wat beet hebben, dus geen appelmoes.
  • 2 Toast enkel sneetjes rozijnenbrood en snij plakjes foie gras.
  • 3 Maak een torentje van de appels, het rozijnenbrood en de foie gras. Werk af door hierover enkele strepen balsamico crème te trekken.
  • 4 Tip: gebruik een dresseerring en steek hiermee de toastjes uit.

Foie gras met appel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept