2 .VOOR VULLING: 225 g ham uit blik, in keukenmachine gemalen (zo glad als room paté) 100 g soezenbesla zwarte peper (pittig op smaak gemaakt) 1 e peterselie, fijn 1 e mosterd 1/2 e citroensap mespunt nootmuskaat Meng alle ingrediënten voor vulling goed door elkaar. Als het te stijf worden, kan jij nog wat water erdoor mengen tot dit spuit baar worden.Voorbereiding swijze Laat bladerdeeg lapjes ontdooien en leg lapjes tegen elkaar op een licht ingevette bakplaat die besprenkel is met water. Spuit met een spuitzak, voorzien van een grote gladde spuit, het ham mengsel, tot een baan over bladerdeeg lapjes.Strijk met een kwastje de bladerdeeg onder ham mengsel in met los geklopt ei.Vouw de bovenste helft van bladerdeeg over vulling en druk goed vast op onderste helft.Strijk met kwastje de reep(jes) 2 x dun in met los geklopt ei. Snijd elk bladerdeeg lapje met klam mes in 3 delen en snijd de vulling tussen lapjes ook door.Laat repen voor 15 min. rusten. Bak de ham hapjes af in een oven van 220*C voor 20 - 25 min. Snijd weer even de vulling tussen de lapjes door en serveer warm op een serveerschaal.Serveertips Warm smaken ze het lekkerst, maar ze kunnen ook koud gegeten worden. Deze hapjes kunnen ook ingevroren worden. Volg dan bereidingswijze tot voor stap vijf. Erna ontdooi jij de hapjes en volg verder de bereidingswijze zoals aangegeven..