Zoek
Hamburgers
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr gehakt rundvlees
1 sjalotje
1 teentje knoflook
4 stukken ongemarineerde zongedroogde tomaten
1 tomaat
1 el gehakte peterselie
2 el chapelure
1 el olijfolie
solo bakken en braden
stokbrood
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Pel de sjalot en knoflook en hak fijn, snij ook de zongedroogde tomaat in fijne stukjes, stoof alles glazig in 1 el olijfolie.
2
Ontvel en ontpit de tomaat, snij het vruchtvlees in blokjes.
3
Meng het gehakt met de tomatenblokjes, broodkruim, gehakte peterselie en het sjalotmengsel, breng op smaak met pezo.
4
Vorm van het gehaktmengsel 4 platte hamburgers.
5
Smelt 2 à 3 el solo in een braadpan, bak het vlees aan beide kanten mooi bruin en gaar.
6
Snij het stokbrood in 2 en vervolgens in de lengte doormidden.
7
Rooster de 4 stukken stokbrood eventjes onder de grill of in een broodrooster.
8
Leg iedere hamburger op en stuk geroosterd stokbrood en dien op met een frisse groene salade en partjes tomaat met een zuiderse dressing.
Hamburgers is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept