1 Borstel de champignons proper en snij vervolgens in plakjes.
2 Snij de lente-uitjes in ringen.
3 Pel de knoflook en snipper fijn.
4 Snij het chilipepertje overlangs in 2, verwijder de zaadjes, snipper fijn.
5 Verhit de sesamolie in een zeer warme wok en schroei het vlees kort aan, afkruiden met pezo.
6 Haal het vlees uit de wok en bak in dezelfde vetstof op een hoog vuur, de lente-uitjes, knoflook, chilipepertje, champignons en de gember, kruiden met pezo.
7 Voeg het vlees toe, de kalfsfond en de sojasaus, roer alles goed om, laat even doorwarmen, bestrooi het geheel met de gesnipperde dragon.
8 Dien op met basmatirijst.
9 Tip: bak het vlees in 2 stappen, want teveel vlees in de wok krijg je niet mooi korstig.
Gewokte runderreepjes met champignons is een recept van Solo Open Kitchen