Gewokte runderreepjes met champignons

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons proper en snij vervolgens in plakjes.
  • 2 Snij de lente-uitjes in ringen.
  • 3 Pel de knoflook en snipper fijn.
  • 4 Snij het chilipepertje overlangs in 2, verwijder de zaadjes, snipper fijn.
  • 5 Verhit de sesamolie in een zeer warme wok en schroei het vlees kort aan, afkruiden met pezo.
  • 6 Haal het vlees uit de wok en bak in dezelfde vetstof op een hoog vuur, de lente-uitjes, knoflook, chilipepertje, champignons en de gember, kruiden met pezo.
  • 7 Voeg het vlees toe, de kalfsfond en de sojasaus, roer alles goed om, laat even doorwarmen, bestrooi het geheel met de gesnipperde dragon.
  • 8 Dien op met basmatirijst.
  • 9 Tip: bak het vlees in 2 stappen, want teveel vlees in de wok krijg je niet mooi korstig.

Gewokte runderreepjes met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept