1 Snijd het vlees in blokjes en meng ze in een kom met de Solo, 2 eetlepels van de sojasaus en peper naar smaak. Laat het vlees een paar uur in de koelkast marineren.
2 Breng de kokosmelk met de currypasta aan de kook. Laat enkele minuten op een laag vuur doorkoken. Voeg de honing, de pindakaas en 2 theelepels van de sojasaus toe en roer goed op. Neem de pan van het vuur en laat de saus afkoelen.
3 Pers 2 limoenen uit en roer het sap met de mayonaise door de afgekoelde pindasaus. Boen 1 limoen schoon onder stromend water en snijd hem in partjes.
4 Steek de stukjes vlees aan de satéstokjes en verhit een grillpan of barbecue. Rooster de spiesjes in 3-4 minuten per kant bruin en gaar of totdat het vlees stevig aanvoelt. Bestrijk ze met een beetje van de satésaus en rooster ze nog 30 seconde per kant totdat de saus begint te karameliseren.
5 Serveer de spiesjes met de rest van de saus en de limoenpartjes.