karni Stoba (stoofpotje)

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was het vlees met water en limoensap en snij het vlees in stukken. Doe dit vlees in een pan met olie, ui, paprika, tomaat, knoflook, bouillonblokje, peper, kerriepoeder, komijnpoeder, mango chutney, soya sauce, maggi en pikalili. Alles goed mengen en voor een paar minuten laten sudderen. Tomatenpuree en water toevoegen en goed mengen. Doe het deksel op de pan. Op een laag vuurtje minimaal 2 uur laten sudderen. Vul wat warm water telkens bij, totdat het vlees gaar is en de saus dik. Dit gerecht kan geserveerd worden met witte rijst of Funchi of Morro rijst en met gebakken banaan of groenten.
  • 2 Serveertips
  • 3 Men kan Gestoofd Vlees ook met aardappelen koken. Ongeveer 15 minuten voordat het vlees gaar is de aardappelen (2 grote aardappelen in blokjes gesneden) toevoegen.
  • 4
    - In plaats van rundvlees kan men ook varkensvlees of lamsvlees gebruikt worden.
  • 5
    - Voor feesten kan men ook gevulde olijven en gedroogde pruimen toevoegen.

karni Stoba (stoofpotje) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Karni Mula Den Fornu
30-60 min -
Bekijk recept
Karni Stoba
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd Vlees (Karni Stoba)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gehakt In De Oven( Karni Mula Den Fornu)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept