Vleesragout

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees in blokjes of reepjes snijden. Ui klein snipperen.
  • 2 Champignons schoon borstelen en in plakjes snijden.
  • 3 Doe wat boter in een pan en bak de ui in 5 minuten zacht voeg de champignons toe en bak deze bruin. Haal de ui en champignon uit de pan en voeg de resterende boter toe en roer de bloem doorheen.Laat de bloem op een laag vuurtje gaar worden, ze wordt nu rul.
  • 4 Giet de koude bouillon erbij, er moet nu een vloeibare gladde massa ontstaan.
  • 5 Breng de ragout op smaak met zout en peper en de kruiden.
  • 6 Voeg vlees, Ui en de gebakken champignons toe. Voeg nog wat kruiden toe.
  • 7 Om hem echt lekker te laten zijn moet hij eigenlijk een nacht staan.

Vleesragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle Met Romige Tuinbonen-Vleesragout
10-20 min -
Bekijk recept
Vleesragout Op Knapperige Tortilla's
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtzure Vleesragout
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse Gueulles
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle Met Romige Tuinbonen-Vleesragout
10-20 min -
Bekijk recept
Vleesragout Op Knapperige Tortilla's
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtzure Vleesragout
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse Gueulles
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept