Vleesbrood ofte fricandon

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kluts melk en ei met een vork. Kruid naar keuze (zout, peper, 2 afgestreken soeplepels dragon of marjolein, 2 koffielepels currypoeder, afgestreken koffielepel gember, halve koffielepel pilipili). Voeg hieraan het gehakt toe in kleine stukjes. Goed mengen. Meng er als laatste het paneermeel onder. Kneed dit goed zoals je voor een brooddeeg zou doen. Rol dan op een plat bord met chapelure de massa uit naar de gewenste vorm. 45 minuten bakken in een oven van 200°C.

Vleesbrood ofte fricandon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

fricandon met koude gestoofde kriekjes
0 min
Bekijk recept

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten
Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesbrood met oregano en specerijen
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept