Ossobuco alla Milanese

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kalfsschenkel op kamertemperatuur komen. snipper de ui. Maak de wortel en bleekselderij schoon en snij ze klein
  • 2 wrijf de kalfsschenkel in met zout en peper en wentel ze door de bloem.
  • 3 Verhit de boter in een braadpan tot het schuim wegtrekt. bak de kalfsschenkel in ca. 5-8 minuten lichtbruin. voeg de wortel, ui, knoflook en bleekselderij toe en bak ze 2 minuten mee.
  • 4 leg het vlees op een bord. Roer de wijn, tomaat en vogelvond door de groente en breng het geheel aan de kook.
  • 5 leg het vlees terug in de saus en stoof het geheel in 2 uur gaar.
  • 6 boen de citroen schoon en raps er 1 eetlepel gele schil door. schep het mengel door elkaar en verwarm het geheel nog ca. 2 minuten.
  • 7 lekker met risottorijst.

Ossobuco alla Milanese is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobuco met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept