0 • peper en zoutchili- en sojasausMarinade maken van fijngesneden ui en knoflook,ketchup, honing en worchestersaus, olijfolie,citroensap en paprikapoeder. Goed mengen ennaar smaak zout en peper toevoegen.Laat ondertussen de kippenvleugeltjes 5 tot 10minuten garen in de groentebouillon en daarnaafkoelen.Marineer de kippenvleugels in ca. 4 uur,zodat de ingrediënten goed intrekken.Op een hete barbecue de kip in ca. 10 minutenroosteren. Serveer op een schaal en lak met eenkwastje de kip af met chili- of sojasaus.3----- Verse pruim met ontbijtspek 4 rijpe pruimen (16 partjes)4 repen ontbijtspek (16 stukjes)Snijd een pruim door vieren en haal de pit eruit.Snijd elk reepje ontbijtspek in de lengte doormiddenen dan door tweeën. Omwikkel ieder partje pruimmet een stukje ontbijtspek. Rooster op de barbecueop matig vuur tot het spek knapperig is.
Drie voortreffelijke hapjes van de BBQ is een recept van Solo Open Kitchen